Kirpik Ekimi

  • Google Plus'ta Paylaş
  • Pinterestte Paylaş
Bazı durumlarda kirpikleriniz gereğinden fazla dökülebilir ve saç ektirme yöntemine benzer şekilde kirpik ettirmek de sizin estetik kaygılarınızı giderebilir. Peki bu işlem hakkında yeterli bilgi almak istemez misiniz ? Bu yazımızda kirpik ekimi hakkında sizlere detaylı bilgiler verilmektedir. İyi okumalar dileriz. 


Kaş ve Kirpik Ekimi

Kirpik Ekimi
Kirpik nakli, lokal anestezi altında uygulanan mikrocerrahi bir prosedürdür. FUE tekniğiyle ense bölgesinden alınan saç kökleri kirpiklere aktarılır. Bu prosedür, vücudun farklı bölgelerinden saç kökleri alınarak yapılabilir, ancak araştırma sonuçları, ense bölgesinden çıkarılan saç köklerinin en ideal sonuçları verdiğini göstermiştir. Kirpik nakli yaklaşık 2 saat sürer. Tedaviden sonra insanlar aynı gün işlerine ve sosyal yaşamlarına devam edebilirler. Peki tedavi size neler getirir ve ne gibi sıkıntıları vardır ? 


Kirpik Ekimi Nasıl Yapılır ? 




Kirpiklerin dökülmesi veya hasar görmesi durumlarında tercih edilen bir yöntem kirpik ekimidir. Tıpkı saç ektirme gibi ense kökünden alınan kıl kökleri kirpik bölgesine monte edilir. Yalnız yapı olarak kirpik yapısına benzemediği için bu ekilen kirpikler daha geç dökülmektedirler. Diğer yazılarda da bahsettiğimiz gibi kirpikler 3 ayda bir dökülürken ekilen kirpikler daha geç dökülmektedir ve uzamaya devam etmektedirler.  



Kirpik ekimi uzman doktorlar tarafından yapılan bir işlem, ense bölgesi kıllarından alınan kıl kökleri kirpik olan köklere ekiliyor. Kirpik ektirme özellikle tam kirpik dökülmesi yaşayanların başvurdukları bir çözüm yöntemi. Kirpik ekimi uzun yıllar kirpik sorununuzu çözer. Uzun yıllar kalıcı olacak kirpikler sağlanır bu metodla. Ama kirpikleri tamamen dökülmüş kişiler dışındakilerin bu tarz işlemler yaptırması çok mantıklı değil. dediğimiz gibi uzması durmayan kirpikler sözkonusu ve kirpik yapısında değiller o yüzden sürekli bakım isteler.


Kirpik Ekimi Fiyatı



Kirpik ekimi uzman doktorlar tarafından yapılan bir işlemdir. İşlem için ortalama olarak 1000 lira ile 3000 lira arasında bir fiyat talep edilmektedir.


Ayrıca kirpik gürleştirme yazımı okuyabilirsiniz.

Paylaş

Gül yağı ve Gül suyunun cilt için kullanımı ile ilgili bu blogda yazılan yazılar genel bilgilerin derlenmesi sonucu oluşan bilgilerdir. Bu blog hastalık teşhis veya tedavisi amacı taşımaz. Bir cilt sorununuz varsa ilgili doktora muayene olunuz. Blogda yazılan kozmetik uygulama vb. tariflerin insanları yönlendirmek gibi bir amacı yoktur. Yazdıklarımız bilgilendirme amaçlı yazılardır ve bu yazılardan çıkarılan sonuçlarla yapılacak bakım vb. işlemlerin sorumlulukları blog sahibine ait değildir. Yapılacak bakımlar sonucu oluşan olumlu ya da olumsuz sonuçlar kişilerin sorumluluğundadır. Bu bloğa ulaşmakla yukarıda yazdığımız durumları kabul etmiş olursunuz. Blogumda bulunan yazıların kısmen veya tamamen kopyalanması yasaktır. Yazılarımı kaynak göstererek kullanılabilir.

Benzer Yayınlar

Kirpik Ekimi
4/ 5
Oleh
  • Google Plus'ta Paylaş
  • Pinterestte Paylaş