Kirpik Gürleştirme

  • Google Plus'ta Paylaş
  • Pinterestte Paylaş
Her kadının biraz da olsa derdi kirpiklerini daha gür bir hale getirmektir. Bunun için takma kirpikler geçici olarak kullanılsa da sadece dışarıya değil kendimize de hoş görünmek adına kirpiklerin daha gür olması ve uzaması gerekmektedir. Bu makalede özellikle kirpikleri nasıl gürleştireceğiniz ve nasıl uzatabileceğiniz hakkında bilgiler yer almaktadır. 

Kirpik Uzatma ve Gürleştirme

Kirpik Uzatma ve Gürleştirme

Kirpiklerinizi uzatmak ve gürleştirmek istiyorsanız bu yazım tam size göredir. Kirpiklerin güzellik üzerindeki etkileri malum. Hal böyle olunca kirpiklerinin daha uzun ve gür görünmesini isteyen kadınlar bu konuda bir sürü bakım yapmakta ve kozmetik ürünler kullanmaktalar. Daha önce de anlattığım bakımlarla kirpiklerinizi daha uzun ve daha gür yapmanız mümkündür ancak burada bir kez daha size önereceğimiz bakımlar bulunmaktadır.Sonuç itibari ile stresli ve şehrin kirli yaşamında cildiniz ve saçlarınız gibi kirpiklerinizde yıpranmaktadır. Bundan kaynaklı kirpiklerinize bakım yapmalı onları korumalı ve güçlendirmelisiniz. Gür kirpikler, gücün simgesidir ve onları gürleştirmeye başlamanız onları güçlendireceğiniz anlamına gelmektedir. 


Kirpik Nasıl Uzar ? 


Kirpiklarin uzaması için genellikle kozmetikler kullanılır ancak, kirpikler üç ayda dökülen kıllardır. Bu mekanizmaya müdahale etmeniz mümkün değildir. Ancak kirpiklerinizi daha gürleştirebilir kıl köklerini daha güçlü bir hale getirebilirsiniz böylece daha kalın kıl köklerinin çıkmasını sağlarsanız kirpikleriniz daha uzun ve gür görülecektir. Kirpik uzatmaktan ziyade kirpiklerinizi gürleştirmeniz mümkün bunun için çeşitli maddeler kullanabilirsiniz.  

Kirpikleri Ne Uzatır ?


Eğer kirpik uzatmak ve kirpik gürleştirmek için hint yağı, e vitamini, c vitaminli yağ, kükürt, b5 vitamini ve keratin kullanabilirsiniz. Bu maddeler kirpikleri daha uzun ve gür gösterecektir. Bakım için tarifi vereceğim. Bu maddeler birbirleriyle karışmazlar. bir kısmı suda çözünür bir kısmı yağda çözünen maddelerdir.

Kirpik uzatmak için kükürt, keratin, b5 vitamini karışımı.

  • 10 ml kükürt
  • 10 ml keratin
  • 10 ml b5 vitamini

Maddeleri boş bir bardak vb kapta iyice karıştırın sonra ağzı kapalı şişeye doldurun. kendi şişelerini de kullanabilirsiniz. 

Kirpik uzatmak için hint yağı, e vitamini, c vitaminli yağ karışımı.


  • 10 ml hint yağı
  • 10 ml e vitamini
  • 10 ml c vitaminli yağ


Yağları boş bir bardak vb. kapta iyice karıştırıp kendi şişelerine geri doldurun.Akşam bir kulak çubuğu yardımıyla önce keratinli karışımı kirpik diplerine sürünüz. Daha sonra yağlı karışımı gene kulak çubuğu yardımıyla kirpik diplerinize sürünüz. Bu uygulamalar esnasında gözlerinize kaçırmamaya özen gösterin. Bu maddeler kirpik köklerinizi oldukça fazla besleyip kirpiklerinizi uzatacak ve daha gür gösterecektir.

Paylaş

Gül yağı ve Gül suyunun cilt için kullanımı ile ilgili bu blogda yazılan yazılar genel bilgilerin derlenmesi sonucu oluşan bilgilerdir. Bu blog hastalık teşhis veya tedavisi amacı taşımaz. Bir cilt sorununuz varsa ilgili doktora muayene olunuz. Blogda yazılan kozmetik uygulama vb. tariflerin insanları yönlendirmek gibi bir amacı yoktur. Yazdıklarımız bilgilendirme amaçlı yazılardır ve bu yazılardan çıkarılan sonuçlarla yapılacak bakım vb. işlemlerin sorumlulukları blog sahibine ait değildir. Yapılacak bakımlar sonucu oluşan olumlu ya da olumsuz sonuçlar kişilerin sorumluluğundadır. Bu bloğa ulaşmakla yukarıda yazdığımız durumları kabul etmiş olursunuz. Blogumda bulunan yazıların kısmen veya tamamen kopyalanması yasaktır. Yazılarımı kaynak göstererek kullanılabilir.

Benzer Yayınlar

Kirpik Gürleştirme
4/ 5
Oleh
  • Google Plus'ta Paylaş
  • Pinterestte Paylaş