Kirpik Kıvırıcı

  • Google Plus'ta Paylaş
  • Pinterestte Paylaş
Kirpik kıvırıcıları olarak bilinen ve sadece kirpik kıvırıcı lastikleri konusundan bir miktar sıkıntı yaratan, kozmetik mağazalarda yaygın olarak satılan ürün hakkında sizlere aşağıda gerekli bilgiler sunmaktayız. Uygun bir kirpik kıvırıcı almak için yazımızdan yaralanabilirsiniz. 

Kirpik Kıvırma

Kirpik Kıvırıcı
Kirpiklerinizin daha uzun ve daha gür görünmesini istiyorsanız yapmanız gereken şey kirpiklerinizi kıvırmaktır. Kıvrılan kirpikler daha uzun ve gür görünürler.Kirpiklerinizi kıvırdığını iddia eden maskara fırçaları gerekli etkiyi göstermedikleri için kirpik kıvırıcılar kullanılır. Kirpik kıvırmak için mekanik veya elektrikli kirpik kıvırıcılar kullanabileceğiniz gibi bir çay kaşığı da kullanabilirsiniz.





Kirpik Kıvırma Aleti


Kirpik kıvırma aletleri genelde bir makas gibi iki ucu kirpikleri sıkıştırarak kirpiklerin kıvrık durmasını sağlayan aletlerdir. Kirpik maşası da denilen bu aletler kirpikleri hafif bir basınçla kıvırarak daha gür kirpikler ve dolgun görünüme yardımcı olurlar. Elektirikli kirpik kıvırma makineleri kirpikleri kıvırırken hafif ısı verdiği için kirpikleriniz daha kıvrık dururlar. 


Kirpik Kıvırıcı Nasıl Kullanılır



Mekanik bir kirpik kıvırıcı kullanıyorsanız, kirpik kıvırma makinenize fön makinesiyle biraz ısı uygulamalısınız. Bu ısı yardımıyla kirpikleriniz daha kıvrık durur. Ayrıca önemli bir ayrıntı olarak kirpik kıvırıcınıza çok ama çok az saç spreyi sıkarsanız kıvrılan kirpikleriniz daha kalıcı olurlar. 


Eğer kirpik kıvırıcınız yoksa veya dışarıdaysanız kirpiklerinizi kıvırmak için bir kaşık kullanabilirsiniz. Bir kolonya ile silinmiş kaşığı kaynar suda 1 dakika kadar beklettikten sonra kaşığın ucuyla kirpiklerinizi yukarı doğru kıvınırınız. Kaşığın ucuna saç spreyi sıkabilirsiniz bu daha kalıcı bir etki gösterecektir. 


Ayrıca kirpik serumu yazıma bakabilirsiniz.

Paylaş

Gül yağı ve Gül suyunun cilt için kullanımı ile ilgili bu blogda yazılan yazılar genel bilgilerin derlenmesi sonucu oluşan bilgilerdir. Bu blog hastalık teşhis veya tedavisi amacı taşımaz. Bir cilt sorununuz varsa ilgili doktora muayene olunuz. Blogda yazılan kozmetik uygulama vb. tariflerin insanları yönlendirmek gibi bir amacı yoktur. Yazdıklarımız bilgilendirme amaçlı yazılardır ve bu yazılardan çıkarılan sonuçlarla yapılacak bakım vb. işlemlerin sorumlulukları blog sahibine ait değildir. Yapılacak bakımlar sonucu oluşan olumlu ya da olumsuz sonuçlar kişilerin sorumluluğundadır. Bu bloğa ulaşmakla yukarıda yazdığımız durumları kabul etmiş olursunuz. Blogumda bulunan yazıların kısmen veya tamamen kopyalanması yasaktır. Yazılarımı kaynak göstererek kullanılabilir.

Benzer Yayınlar

Kirpik Kıvırıcı
4/ 5
Oleh
  • Google Plus'ta Paylaş
  • Pinterestte Paylaş